Saturday, May 4, 2024
HomeРегионПетричДимитър Капитанов във фейсбук: Бившият лидер на АБВ Д. Атанасов има нюх...

Димитър Капитанов във фейсбук: Бившият лидер на АБВ Д. Атанасов има нюх към парите и властта, но винаги губи

Общинският съветник Димитър Капитанов отмени свикана пресконференция от лидера на БСП в Петрич Йорданка Атанасова. На брифинга той трябваше да коментира думите на Корнелия Нинова, че АБВ в Пиринско се влива в редиците на БСП. Вместо това Капитанов коментира ситуацията и бившия лидер на АБВ Димитър Атанасов във фейсбук така:

Димитър Атанасов

„Кой провокира лидера на моята партия да седне на една маса с човек, който нанесе изключително много злини на БСП-Петрич – лицето Димитър Атанасов – преминал през няколко партии, председател на БСП преди мен, предавал и продавал партията много пъти. И сега отново се влива в БСП.
Аз не познавам по-деградирал морално и политически от него човек в общината. За него хората не говорят нищо. Защо ли?
Преди Атанасов да се досети да излезе от политическото небитие, с помощта на СИВИЯ КАРДИНАЛ от Петрич, веднага след фиаското на АБВ на МИ 2015, обикновените, редови членове се върнаха в БСП, разочаровани и огорчени от измяната.
Великият Атанасов обаче има изключителен нюх към парите и властта, намира най-прекия път към тях, но винаги губи.
Аз споделям идеята на нац. ръководство за привличане на истинските членове и симпатизанти на БСП, но не на предателите, които по един или друг начин ги излъгаха и разочароваха”, заяви Капитанов.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular