Wednesday, May 8, 2024
HomeРегионРазлогСвидетелката на кървавата стрелба в Лас Вегас - Мария Костадинова от Разлог:...

Свидетелката на кървавата стрелба в Лас Вегас – Мария Костадинова от Разлог: Изпаднах в шок, хората бягаха на всички страни

Мария е била на екскурзия с приятели в деня на атентата

Бях в шок, не знаех какво се случва, заяви Мария Костадинова от Разлог, която е станала свидетел на най-кървавата стрелба в американската история – в Лас Вегас. „Бях с приятели на екскурзия в Лас Вегас. След бригадата решихме да се разходим по града на така наречения Las Veges Trip. Намирахме се в близост до концерта. Чухме, че има атентат, но аз не разбрах, че той се случва сега! Не съм чула нищо. Просто хората бягаха на всички страни. Не знаех какво се случва. Бях в шок! Ние бяхме на Пеещите фонтани на хотел „Беладжио“, който преди това разгледахме, където музиката е много силна и не се чува нищо. Не слушам и чета новини. Не искам да зная повече нищо”, разказа Мария. Другата седмица тя ще се прибере в България, пише „Инфомрежа”. Тя призна, че харесва Америка и начина на живот в далечната държава.

По последни данни извършителят на масовия разстрел на 58 души е 64-годишен от Невада. Баща му лежал за обир. В стаята от хотела, откъдето е стрелял, е имало много богат арсенал от оръжия. Предполага се, че ги е внесъл с поне 10 куфара и че е подготвял нападението от 20 г.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular