Българската Пепеляшка сияе на червения килим

Мария Бакалова се появи на червения килим в зашеметяваща бяла рокля. Пред Vanity Fair българката разказа историята на тоалета.

“Във филма Тутар е като Пепеляшка”, казва пред Vanity Fair Бакалова, описвайки характера си, който я превръща от дивата и пренебрегвана дъщеря на Борат в неговия безстрашен партньор в престъплението.

“И в реалния си живот се чувствам като Пепеляшка. Защото аз съм тази източноевропейска актриса с огромна мечта да бъда актриса в Холивуд”. Според Мария белият цвят е символ на “новото начало”. Започвайки с първото си голямо награждаване на “Златните глобуси” през февруари, Бакалова и нейният стилист Джесика Пастър решиха „да разкажат романтична история на една вълшебна принцеса”.

Тази история приключва в Нощта на Оскарите, където Бакалова бе номинирана за най-добра поддържаща актриса. Тя бе ослепителна в бяла рокля Louis Vuitton, с драматични бижута от Moussaieff Jewels.

“Решихме, че това ще бъде нещо ярко, нещо, което ще вдъхнови хората за добро ново начало”, каза Мария. “Защото всеки край е ново начало”.