Решиха проблема с тоалетната на читалището в с. Крайници

  • Майстори свързаха изходната тръба с канализацията

    Проблемът с тоалетната на НЧ „Развитие 1910” в с. Крайници вече е разрешен и тя е свързана с канализацията.
    Припомняме ви, че през миналата седмица жителката Катя Беремова ни сигнализира за случващото се в дупнишкото село. Тогава тя алармира, че изходният канал от тоалетната на културната институция излиза директно в двора на читалището и това се случва повече от година. Причината за проблема беше, че тръбата на тоалетната не беше свързана с канализацията на селото. Няколко дни по-късно разбираме, че ситуацията е разрешена.

  • Снимки от извършването на ремонта на тоалетната в НЧ „Пробуда 1910”

    „Ръководството на НЧ „Развитие 1910” – с. Крайници в частност Спас Ильов се извинява за причинените неудобства и обявява, че канализацията на читалището е изградена и свързана професионално. Благодаря за съдействието на кмета на с. Крайници – Мариана Димитрова, Йордан Косовски и Васил Китов”, написа вчера председателят на читалището Спас Ильов във фейсбук групата „Забелязано в Крайници и околности”. Към публикацията си той добави и снимки от ремонтните дейности.
    Остава да бъде разрешен и проблемът с липсващото осветление на пешеходната пътека пред читалището, където ежедневно пресичат неговите посетители.