Ст. комисар Светослав Григоров е новият директор на ОДМВР – Кюстендил

Снимка - пресцентър на ОДМВР-Кюстендил

Старши комисар Светослав Григоров е новият директор на ОДМВР – Кюстендил, от днес. Той бе представен пред състава на дирекцията от заместник-министъра на вътрешните работи Кирил Ценкин, съобщиха от полицейския пресцентър.

Зам. министър Ценкин благодари на досегашния ВПД директор ст. комисар Тодор Петров от свое име и от името на министър Стоянов за постигнатите резултати в работата на дирекцията под негово ръководство. Представи старши комисар Светослав Григоров като познат ръководител на служителите от дирекцията – той бе директор от м. април до м. октомври миналата година.

Ст. комисар Григоров сподели, че поема отговорността да ръководи дирекцията и , ще разчита на колегите за резултатно изпълнение на задачите и приоритетите на ведомството – ежедневната борба с битовата престъпност, опазването на обществения ред и безкомпромисност в действията за намаляване на пътния травматизъм, безкомпромисност с нарушителите на пътя, неправоспособните водачи и тези, които са зад волана след употреба на алкохол или наркотици.

Ст. Комисар Тодор Петров благодари на служителите от ОДМВР – Кюстендил, за лоялността в за съвместната работа и им пожела здраве и успехи в делата им.