Борис Спасов издирва шофьор беглец, причинил тежка катастрофа край Драгалевци, призна: Колата пое удара, но спътникът ми е по-тежко ранен

Според свидетели става въпрос за черен автомобил с две жени вътре, който е засякъл и бутнал друг автомобил, който е ударил Борис

Борис Спасов издирва черен автомобил с две жени, причинил страшна катастрофа на околовръстното шосе в София между Драгалевци и Симеоново.

Борис Спасов

Борис е един от потърпевшите в резултат на ПТП, а виновният шофьор е избягал. Той разпространи молба в социалната мрежа, която бе споделена над 2000 пъти. „Моля за помощ. Около 19,35 участвах в много тежка катастрофа.

Причинителят на катастрофата е избягал, според свидетели става въпрос за черен автомобил с две жени вътре, който е засякъл и бутнал друг автомобил, който се завърта и удря мен. Моля, ако някой е минавал от там по това време и е видял нещо или някой, който работи на някой обект с камери в близост до произшествието, да се свърже с мен лично или на 0888301243”, разказа Борис. Приятели и познати много се питесниха за състоянието на Борис и спътниците му, но той ги успокои, че всички са живи и здрави. „Колата пое удара. Има дребни наранявания, само едното момче е по-тежко ранено, което седеше до мен”, уточни Спасов.