Thursday, May 9, 2024
HomeРегионДупницаФирма от Пловдив ще охранява общински имоти в Дупница

Фирма от Пловдив ще охранява общински имоти в Дупница

Фирма от Пловдив ще охранява общински имоти в Дупница.От общината еобявена обществена поръчка за осъществяването на физическа охрана на 9 обекта. Дейността ще бъде възложена чрез пряко договаряне. Направени са покани към 3 дружества – „Титаниум Гард“, „Алфа СОТ Секюрити“ и „Брадърс Секюрити груп“, които ще могат да подадат оферти до 20 март. Поръчката е с прогнозна стойност 560 700 лв. без ДДС(672 840 лв. с ДДС).
Необходими са 23-ма охранители. Двама човека са нужни за дневна охрана в Градската градина. По двама
ще охраняват през нощта автогарата, приюта за безстопанствени кучета със складовете и компостиращата инсталация до Джерман. В парк „Рила“, гробищния парк, складовата и сервизната база на общината и депото в местността Злево ще има по четирима охранители,които ще са ангажирани денонощно. Един човек ще пази през деня сградата на общината.

Избраната фирма ще трябва да изготви график за охраняването. Охранителите трябва да са с униформи и да държат връзка с полицията. Служителите трябва да правят проверки по сигнали от общината, огледи, както и да оказват съдействие на полицията. Ще се осигури денонощно охранителна група, която да бъде разположение.
Охранителите ще имат право да използват физическа сила и/или помощни средства само в случаите предвидени в Закона за частната охранителна дейност. В такива случаи ще се изготвя писмен доклад. С изпълнителя, който ще се избере, ще бъде сключен договор за 12 месеца.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular