Президентът на ФК „Пирин” (Гоце Делчев) Иван Близнаков: Очакваме петима нови футболисти да се включат в зимната ни подготовка

13-14-04-89-15-02-14892-632x358
Георги Калайджиев, Зефир Катунчев, Илия Тафров, Атанас Спириев и Станимир Благоев са обявили готовност да започнат зимна подготовка с мъжкия отбор на „Пирин” (Гоце Делчев). Такава е информацията лично от шефа на футбола в Гоце Делчев Иван Близнаков. „Станимир Благоев за последно бе в отбора на „Септември” (Симитли). Останалите четирима футболисти са преминали през различни периоди през отбора на „Пирин” (Гоце Делчев), но по-късно по различни причини са се разделили преди време. Радващото е, че Ради Моллов вече направи първата си тренировка от зимната подготовка. Все още се търсят окончателно отговори от Радослав Анев и Боби Хазуров.
Първият контролен мач по програма ще бъде на 21 януари, събота, срещу отбора на „Пирин” (Разлог). Той ще пропадне заради падналия нов сняг, който направи терените и в двата града невъзможни за нормален футбол. При това положение тази контролна среща ще се играе на 4 или 8 февруари”, сподели Иван Близнаков.