Предрешен като премиера Борисов, Я. Попов изпрати випуск 2017 на гимназията по икономика в Кюстендил, завърши цял отбор миски – Б. Велинова, К. Василева и С. Богданска…

Янислав Попов

Дъщерята на акушерката Ели Тончева – Румяна, бе сред най-стилните абитуриентки

Аделина Филипова – по испански език, с огромен букет и своите ученици от 12-и „д” клас

125 зрелостници, сред които и момичето на публиката от „Девойка Кюстендилска пролет 2016” Бетина Велинова, бяха изпратени на стилно тържество в Гимназията по икономика и мениджмънт в Кюстендил. Випуск 2017 завършват пет паралелки, с класни ръководители Биляна Христова – по български език и литература, Ивайло Карадачки – по финанси и банково дело, Аделина Филипова – по испански език, Румяна  Кирилова – по математика, и по български език Мария Кирилова.

Водещите на церемонията

С училището сбогом си взе и Катерина Василева, която бе подгласничка на Девойка Кюстендилска пролет 2016 Мирослава Ангелова. Абитуриентка е и втората подгласничка Симона Богданска. Сред завършващите е и чаровната Даниела Василева, която миналата година също участва в конкурса „Девойка Кюстендилска пролет 2016”. За събитието момичетата бяха заложили на класическите черни тоалети. Изключително кокетна бе дъщерята на акушерката Ели Тончева – Румяна.

К. Василева

Всяка една от паралелките, придружавани от класните ръководители, излезе на сцената на видеостена показаха избрани моменти от петте години в училище.

Учениците от 12-и „а” клас на Мария Кирилова дойдоха със светещи гривни и се превърнаха моментално в атракция. Подарък към завършващите бе изпълнението на Антон Петров, който изпълни един страхотен хит от българската популярна музика – „Бягство“ на българския мъжки дует „Авеню“.

Всички заедно изпяха „Един неразделен клас”.

Шоуто в театъра не мина и без министър-председателя Бойко Борисов. В неговата роля безапелационно се превъплъти чаровникът Янислав Попов. Талантливият ученик, заедно с приятели от училището, стана част от шоуто „България търси талант“. Янислав е познат сред съучениците си не само като безпогрешен имитатор на премиера, но и с народните танци. Влиза и в ролите на актьорите от „Комиците“, познати като Сашето и Ванката.

Изпращането започна с награждаване на изявили се ученици.