Дистрибуторът на лекарства Емо Ненков от Перник се закле във вечна вярност на счетоводителката Милена, лекарското семейство Ненкови – на върха на щастието

 

Двамата бяха колеги в ГЕРБ, младоженецът тагна президента Радев като гост на сватбата 

На тържеството объркаха Ивайло Велинов за холивудската звезда Брад Пит, рокерът Димитър Буранов – изтупан в стилен костюм

Бившият организационен секретар на ГЕРБ в Перник Емил Ненков и екссчетоводителката Милена Стоянова си казаха „да” в изискан ресторант в миньорския град. Ненков, който вече е дистрибутор на лекарства, се врече във вечна вярност на Милена, която пък вече работи като счетоводител в Спешния център на Перник. Със страхотен смокинг и приповдигнато настроение беше доктор Емил Ненков, бащата на младоженеца. Неговата съпруга, която също е лекар, също беше в стилен тоалет. Родителите на Милена грееха от щастие, двамата са обикнали артистичния си зет като свой син. Сред гостите бяха почти всичките приятели на Емо и Милена. Иво Терзийски възхити присъстващите със стилна розова папийонка. Сестричката на Ненков – Моника, беше самата прелест с красивите си гарвановочерни коси, които бяха фризирани в ефектна прическа. Рокерът Димитър Буранов, който лети по шосетата с мощен мотор, пристигна в стилен черен костюм. Наричат го човека с хапчетата заради увлечението му към силовите тренировки.

Моменти от тържеството

На тържеството се весели и един от младите надежди на партия „Да, България” Ивайло Велинов с прическа като на холивудския символ Брад Пит.

На младоженцитге кумуваха дългогодишните им приятели Ана Иванова и Светлин Иванов. “Честито, много щастие и любов“, каза семейната приятелка Лилия Мицева. Повечето от гостите не пожелаха да разкрият какви подаръци са подготвили за семейство Ненкови.

Емо закачи във фейсбук страницата си снимка с президента Румен Радев
любовта им е на три години и половина.

Повечето от подаръците бяха в брой. Скандирания „Горчиво“ съпровождаха празничната церемония, „Обичайте се“, „Уважавайте се” – пожелаха родителите. Булката Милена беше в разкошна бяла рокля от дантела. Повиване на бебе, сменяне на памперс бяха част от многобройните моменти на веселото тържество.

„Милена е много достоен и добър човек, Емо е много артистичен, сърцат и трудолюбив. Преди бяха само колеги в партията, но любовта им е на три години и половина. Те много се обичат“, шушукаха сватбарите по адрес на ВИП младоженците.

С присъщото си чувство на хумор младоженецът Емо закачи във фейсбук страницата си снимка с президента Румен Радев, който в момента е в САЩ, и написа „Един от гостите на сватбата“ и така придаде още по-голяма тежест на събитието.