На косъм от смъртта! Пчели надупчиха жената на погребалния агент Димитър Секулов – Цветанка, на Задушница в Дупница, едва оцеля

Бизнесменът Димитър Секулов щеше да изгуби съпругата си Цветанка заради две ухапвания от пчели.
  • Учителката изпаднала в алергичен шок, шокираният съпруг: Съседът Милчо гледа кошерите на балкона си, можеше да пострада и внукът ми Валентино

Съпругата на популярния в Дупница погребален агент Димитър Секулов – Цветанка, претърпя тежък инцидент с пчели навръх Черешова задушница. Жената е била нахапана от жилещите насекоми и едва са я спасили, разказаха съседи на семействато от ул. „Венелин” в града. На мястото на инцидента дори са се изсипали полицаи с две патрулки, пострадалата е била с опасност за живота.

Силвия Секулова и Валентино

На Черешова задушница пчели изпожилиха съпругата на бизнесмена Димитър Секулов – Цветанка, в двора на къщата им на улица „Венелин” в Дупница. Жената е алергична към пчели, изпадна в алергичен шок и за малко да умре. Пчелите били на съсед, който се грижел за два кошера на балкона си.

Докато шетала в двора на къщата си около внучето Валентино -син на дъщера й Силвия, учителката Цветанка Секулова била ужилена по лявото слепоочие и по китката на ръката. Цветанка се спаси на косъм, споделиха съпругът й Димитър Секулов, синът Георги и снаха й. Внучето Митко и малкият Валентино още са в шок от преживяното, сподели дядото Димитър. „Само близостта на дома ни до Спешния център я спаси”, разказа обезпокоеният съпруг.

Димитър Секулов и Цветанка са ученическа любов, заедно са цял живот. „Дано съседът ми Милчо си махне пчелите от балкона, защото Цецка щеше да умре заради тях. Освен това в къщата си имаме две деца, бременна жена, ами ако пчела беше ухапала Валентино? В съседните дворове също има малки деца, които не могат да се пазят от пчели”, се ядосваха Димитър и Георги Секулови.