Бареков внесъл сигнал до Цацаров срещу Валери Симеонов

 

Николай Бареков

Евродепутатът Николай Бареков и бившият патриот Димитър Байрактаров са внесли сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров срещу Валери Симеонов в съмнения за покровителстване и организация на трафик на мигранти.

Това става ясно от публикация на стената на евродепутата във Фейсбук.

Ето пълния текст на статуса на Николай Бареков:

„Току-що заедно с колегата и мой съратник Димитър Байрактаров внесохме сигнал до Главния прокурор г-н Сотир Цацаров, в който сме изнесли факти и обстоятелства, пораждащи съмнения за участието на лицето Валери Симеонов, понастоящем вицепремиер, в покровителстване и организация на трафик на нелегални мигранти. Видно е, че т.н. патриоти едно говорят, а точно обратното извършват във властта.

Ето и няколко примера:

  1. Вместо да спират бежанците, те ги конвоират по пътищата на страната, все едно са НСО;
  2. Вместо да бранят интересите ни по отношение на Македония, те ги продадоха.
  3. Вместо да върнат армията, те я доразрушиха;
  4. Вместо да вдигнат пенсиите на пенсионерите, те им ги отнемат;
  5. Вместо да решат проблемите с демографската криза и извършаните от циганите престъпления, подстрекават ромите към диващини и им внасят свежа плът и кръв от Афганистан, Пакистан и Африка.

Освен че вършат очевидни корупционни престъпления, за които антикорупционните органи „си затварят очите“, т.н патриоти извършиха и политическо престъпление, превръщайки патриотичната доктрина в явна и безочлива демагогия.

Като представител на България в Европейксия парламент и като гражданин ще следя дали ще продължава будещата много въпроси „коректност“ на част от българската прокуратура и големите медии към подлогите на ГЕРБ от ВМРО и НФСБ за престъпните схеми по строителството на оградата, трафика на бежанци и схемите „КТБ“.