Калин Гелев

 

65 500 лв. без ДДС е заделила общинската администрация на кмета Калин Гелев за три транспортни линии. Обществена поръчка за извършване на обществен превоз на пътници по автобусни линии от областната и републиканската транспортна схема от квотата на община Сапарева баня съгласно маршрутни разписания по три обособени позиции обявиха от администрацията на курортния град. Общата прогнозна стойност е 65 500 лв. без ДДС. Първата обособена позиция е по линията Дупница-Сапарево, втората – за линията София-Сапарево и третата – за линията Дупница-Самоков.

В документацията е описан броят на автобусите, които трябва да притежава фирмата, кандидатстваща за съответната позиция.
След избирането на изпълнител предпочетената фирма ще трябва да постави на всяка спирка ламинирани табели с разписанието по съответния маршрут и телефонен номер на фирмата превозвач. Има и изискване 35% от общия брой курсове да се извършват с автобуси за трудноподвижни лица. Участниците ще бъдат задължени да изпълняват поръчката само с декларираните транспортни средства, подмяна ще може да става само с писмено разрешение от общината и при условие, че новият автобус отговаря на изискванията, заложени в процедурата или е по-висок клас. Договорите ще бъдат за 5 години. Процедурата се обявява, тъй като изтичат договорите на настоящите фирми изпълнители. Офертите ще бъдат отворени в края на септември.
 

2 КОМЕНТАРИ

  1. Хаха изплатете си първо помощите на майките за родено дете. Хората чакат вече години,толкова ли няма общината да им осигури това което им се полага!100 пъти ходя до общината да си взема парите и ми се отговаря така:
    Общината няма пари,още не сме изплатили парите за 2015 ще чакате!
    Направо съм потресена ужас!!!

Comments are closed.