Рекорд! Благоевградският футболист Даниел Златков изкара 9-часов любовен маратон с жена си Агнес

 

Двойникът на Роналдо се целуна с рапъра Тото във „ВИП брадър”

 

9-часов любовен маратон си спретнаха футболистът от Благоевград Даниел Златков след излизането му от къщата на „ВИП брадър” и съпругата му Агнес. Това призна самият той и заедно със съпругата му опровергаха слуховете, че ще се развеждат. “Цяла нощ не сме спали. Наваксвахме си раздялата от последните два месеца, докато бях в шоуто”, похвали се в предаването „На кафе” футболистът, известен у нас като БГ Роналдо заради убийствената прилика със звездата на „Реал” (Мадрид).
„С Дани живеем щастливо. Много се гордея с него и с участието му в шоуто. Не съм го ревнувала нито от Енджи Касабие, нито от стриптийзьорките на ергенското парти”, каза нежната половинка на Златков. И призна, че двамата наистина са имали конфликт след негово пътуване до Гоце Делчев, но вече са го изгладили.

Преди дни рапърът Тото целуна футболиста Даниел Златков в изпълнение на седмичната мисия, поставена от Големия брат. Съквартирантите трябваше да се превъплътят в актьори от Боливуд и да пресъздадат сериала “Малката булка”. Главната роля в импровизираната продукция беше отредена на Джулиана Гани, която по сценарий е женена за Тото, който пък е с друга ориентация и е влюбен в шофьора си – Даниел Златков. Така рапърът първо беше принуден да целуне Джулиана Гани, а след това и българския Роналдо. И въпреки нежеланието на Златков да участва в целувката с Тото, рапърът го убеди, че изпълнението им ще бъде забавно и зрителите ще се забавляват искрено.