Пернишкият килър Сиси ял шамари от ММА боец в зандана в София

 

Серийният убиец от Перник Сиси, който излежава 30- годишна присъда за четири убийства, е ял як бой от ММА боец и двама роми в централния софийски затвор.

“Действително на територията на затвора в София е възникнала физическа саморазправа между посочения от Вас лишен от свобода Станислав Ангелов и други две лица. Предприети са незабавни мерки за овладяване на инцидента. Назначена е и проверка. На лишения от свобода Ангелов е оказана медицинска помощ, но не е настаняван в болница”, са уточнили от зандана пред ПИК.

35- годишният Станислав Ангелов лежи 30- годишна присъда. Според слуховете нападателят на Сиси е ММА-боец, прочул се с обир в столицата, заради който лежи с 18-годишна присъда.

Сиси получи 30-годишна присъда за убийствата на наркодилъра Николай Христов-Хайо, Цветелин Карпузов, Биляна Кръстева и Кирил Христов-Багера. Станислав Ангелов е бил част от пернишката група, ръководена от Райко Василев-Кръвта, Румен Стефанов-Алф, а по-късно наследена от бащата на Райко – Васил Станков-Бай Васо или Дъртия, и дясната му ръка Милчо Петров-Чироса.