АНТЪНИ ИВАНОВ СТАНА СПОРТИСТ НА 2017 ГОДИНА В САНДАНСКИ

Община Сандански събра утвърдени имена на заслужили спортисти и деятели в областта на спорта на стилна церемония  – Спортист на годината 2017 г.

Събитието бе открито от кмета на община Сандански -Кирил Котев. Гости на церемонията бяха  Областният управител – Бисер Михайлов, част от ръководството на общината, председателят на Общински съвет – Георги Георгиев и общинския съветник – Стоян Ангов.

Най-изявените спортисти и носители на медали от спортните клубове в община Сандански получиха грамоти за високи спортни постижения. За усилията, подкрепата, успехите и насърчаването към спорт треньор на 2017 г. стана Николай Вакареев от ПК „Вихрен“.

Напълно заслужено кметът Кирил Котев удостои с титлата Спортист за 2017 година на община Сандански–Антъни Иванов. Той е най-добрият плувец на България за тази година и спортист номер 4 на страната.

Второто място зае световният шампион по ММА – Атанас Свисов, а трето Йордан Янчев – който постави нов национален рекорд за юноши старша възраст на световното първенство по плуване за юноши и девойки в Индианаполис, САЩ.

В края на награждаването всички си направиха обща снимка за спомен.