Лидерът на ВМРО Борислав Лазаров събра четата си на богата трапеза за ЧРД, обяви: Откривам ветеринарни аптеки в Петричко

Стоян Божинов му подари отлежало уиски, рожденикът отприщи тостовете с вица: Алкохолът убива нервните клетки, остават само спокойните…

Лидерът на градската организация на ВМРО в Петрич Борис Лазаров отпразнува 31-вия си рожден ден с най-верните си приятели. С гръмки наздравици отекна заведение „Бабаларо” и купонът пламна на 6. „Цялата компания съм си я основал аз и много ми харесва. Алкохолът убива нервните клетки, остават само спокойните. Наздраве”, подхвана рожденикът. На място веднага веднага пристигнаха и репортери на в. „Вяра” с актуален въпрос към рожденика: „Борка, харесва ли ти тоя живот?”- Рожденикът беше лаконичен в духа на известен виц: „Не, ама алтернативата е още по-кофти”. Така и войводите се заляха от смях.

После Борката добави: Обичам живота и вие го обичате! Знаем това. Един живот живеем на тази планета и не бива да живеем в срам и страх. По позициите, които заемаме, ще ни съдят и деца, и внуци, и приятели. Това е моето верую”, каза той и се вдигнаха шумни наздравици на веселата компания. За доброто настроение на войводите се погрижи най-известната певица в Югозапада Сара. Общинският лидер на ВМРО Стоянов Божинов донесе за рожденика отлежало уиски. Лидерът на „Атака” Николай Щерев разгласи новината: „Чухте ли бре, новоназначеният прокурор в нашия град встъпил в длъжност с думите: „Сега ще видите вие как се краде”.  „Демек ще ги осветли. Не сте схванали добре гледната точка”-поде майтапа Лазаров.

Секретарят на ВМРО Илко Азов начерта на салфетка политическите планове на войводите в краткосрочен план за Петрич. Подкрепи го активистът на ВМРО Боян Тренчев. Зам.-председателят на организацията Димитър Рутев удари с юмрук вместо с печат и отсече: „Само напред”. Адвокат Велик Гогов, също неуморим войвода, обеща, че винаги дружината може да разчита на него и заяви: “Силен съм както на маса, така и в съда”.

Отляво на Борислав седна най-любимият му братовчед Боян Тренчев. Един от гостите мина в нелегалност по време на снимките по неизвестни засега причини.

Спътниците на Борислав Лазаров го дариха с луксозна писалка за израстване в кариерата, дебел портфейл за много пари и отлежали вина и бонбони.

Най-накрая рожденикът издаде, че стартира бизнес с илачи за животни и открива верига аптеки в Петричко. „Фирмата е готова, но има още много, много неща. Нека да е здраве, всичко друго се нарежда от само себе си”, заключи Борислав Лазаров.