Злодей мори с отровна наденица кучета в Бобов дол. Две четириноги са станали жертва на отровата, трето куче в момента се бори за живата си, съобщи за „Вяра” бобовдолката Соня Иванова, известна в града с любовта си към животните.

„Три кучета са натровени. Едното за радост е спасено, но с опасност за живота!

Сигнал подавахме 2 пъти на телефон 112, никаква реакция. Намерихме наденица с бял прах в нея пред блока около една кола. От сутринта ме търсят да ми кажат, че има отровени кучета. Жените плачат, можеше да стане още по-лошо, ако някое дете беше пипнало наденицата”, съобщи ни Соня.

Гневът на хората избухна в социалната мрежа.

„Засрамете се бе, хора, какво ви пречат животинките”, написа Людмила Каргова.

Но Иванка Русева е категорична: „Те нямат страх, а да не говорим за срам!”

Краси Пейчева е по-радикална: „Проклети да са до последния си дъх… Изверги, носещи тъмни души, сеещи смърт… Няма място за такива тук на тази земя… Вървете си час по-скоро, за да си отдъхнат всички живи същества, които не са случайно тук, те са създадени, както и ние.”

ВИДЕО

Please follow and like us:
fb-share-icon0

3 КОМЕНТАРИ

  1. Кучето от снимката беше лошо и хапише хората без дори да бъди предизвикано! Лятото налиташе на децата. Време беше някой да се погрижи за доброто на целия квартал .

    • Не знам даже как ги наричате хора!!
      И ще ме извинявате ама това което казвате са пълни глупости! Кучето винаги е предизвиквано от различни „хора“ да не им споменавам имената!!! И вие не сте цвете за мирисане! Пожелавам на този който го е направил това да се мъчи като кучетата цял живот!

Comments are closed.