Кметският син Иван Герчев каза „да” на любимата си Константина в Разлог, Кр. Герчев: Нека Бог е с вас

Влюбената двойка се бракосъчетала в кметския кабинет в тесен семеен кръг

Синът на кмета на Разлог Красимир Герчев – Иван се обвърза със сватбена халка за своята любима жена Константина. Младите влюбени си казаха официално „да” и се врекоха във вярност пред Бог. Сватбата е била през уикенда.

Церемонията по сключване на граждански брак се състояла в тесен семеен кръг в кабинета на градоначалника. В социалната мрежа щастливият свекър Красимир Герчев отправи сърдечен поздрав към младото семейство, като написа:

„Благословено най-младото семейство на Разлог – семейството на Константина и Иван Герчеви. Скъпи деца, няма по-голяма радост от радостта да срещнете любовта. И нека Бог е с вас, за да изградите дом, семейство, да го напълните с деца! Честито!”.

Иван и Константина бяха засипани от десетки честитки за сватбата си. „Пожелавам ви да сте много щастливи, да се обичате и подкрепяте във всичко”, написа в социалната мрежа Георги Мичев. Живка и Маргарита възкликнаха: „Честито, семейство Герчеви!”. „Много любов и уважение! Нека страстта и топлината помежду ви винаги е жива! Поздравления, сем. Герчеви”, пожела Илияна Добринова. Зоя пък пожела: „Сега двамина!
Догодина тримка или четиримка! Бъдете благословени!”.