Янко Янков

Гардът на дупнишките Братя Галеви Янко Янков още преди години изпревари президента Радев по демонстрации на спортни умения. Янков събираше погледите с изявите си на успоредката в Градската градина на Дупница. Настоящият бизнесмен се беше разхвърлял само по мускули и с набирания на лоста показа как се поддържа във форма.

Румен Радев

В момента актуален е въртящият се на лост президент Румен Радев. Макар по костюм и с официални обувки, държавният глава извъртя коремно като по устав. Показното му стана една от най-обсъжданите теми в социалната мрежа. Упражнението на Радев повдигна въпроса за коремчетата на останалите политици, не закъсняха и предизвикателствата към Каракачанов да повтори движението.

Надъхани фенове припомниха, че който както иска да се мъчи по лостове и успоредки, но Бойко Борисов си остава пионер в спорта. Неведнъж той е демонстрирал, че е спортна натура – играе футбол, тенис, има умения в каратето, а снимката му с набирания отпреди години стана култова.

 

2 КОМЕНТАРИ

  1. Ко рече, я пак, къде Боце се е набирал!!! освен на кура на кмета от Симитли, там да, БОце тая торба пълна със лайна, на лост не може да се набере нито един път.

Comments are closed.