Цех за дограма, кафе-бар и апартамент в Абланица за 337 520 лв. продава съдия-изпълнител

 

Длъжник е регистрираното в Пловдив дружество „Инерт бетон транспорт строй” с управители Садитин Ибраимов Газиев от гоцеделчевското село и Васил Ангелов Горански

 

Заради задължения към банка частният съдия-изпълнител Георги Цеклеов обяви за публична продан атрактивен имот в гоцеделчевското село Абланица. Началната цена е 337 520 лв., а длъжник е регистрираното в Пловдив дружество „Инерт бетон транспорт строй”, с управители Садитин Ибраимов Газиев от с. Абланица и Васил Ангелов Горански.

Имотът е с площ 1077 кв.м и представлява масивна сграда – склад със застроена площ 462 кв.м с променено предназначение в „магазин за промишлени стоки”, цех за РVС дограма и кафе-бар, офиси и надстройка с един етаж за шивашки цех с РЗП от 1272,59 кв.м, състояща се:

на първи етаж – от магазин за промишлени стоки, кафе-бар, склад за строителни материали и цех за РVС дограма; на втория етаж – три офиса, апартамент за персонала и шивашки цех. Масивната сграда склад е двуетажна, със стоманобетонна носеща конструкция, тухлени преградни стени, облицовани външно с нови топлоизолационни плоскости и метална покривна конструкция, покрита с топлоизолационни плоскости.

Като цяло сградата е недовършена, вътрешно е във фаза „груб строеж” – на стоманобетонна настилка и тухлени стени. Монтирана е алуминиева дограма без стъклопакети. Строителството в този му вид е изпълнено към 2014 г. Има обособено и дворно място за товаро-разтоварни дейности на землена основа. От едната страна е изградена ниска подпорна стена (около 80 см), зад която е оформен път за достъп до други вътрешни имоти. Откъм лицевата си страна сградата и дворното място имат директен достъп до асфалтирания път, влизащ в с. Абланица откъм с. Блатска. Имотът е разположен в източната част на с. Абланица, в началото на селото откъм с. Блатска в промишлен район, в близост до голям шивашки цех на гръцката фирма „Хариеса”, както и до бензиностанция.