Младежи от ГЕРБ коментират:Фен №1 на депутата Калфин – Ива Иванова от Дупница, цъфва сред служителите на министър Радев, загърбва работата при губернатора Янев 

Ива Иванова

Няма такова нещо, отсече Ива

От МГЕРБ-Кюстендил обаче съобщиха, че е подала заявление за напускане с мотива „във връзка с постъпване на работа към МВР”

 

25-годишната Ива Иванова от младежката структура на ГЕРБ – Дупница става част от редовия състав на министър Валентин Радев, съобщиха източници на вестник „Вяра”.

„Тя е любимката на депутата Кирил Калфин. Винаги, когато депутатът от Кюстендил гостува в Дупница, тя първа го посреща.

Кирил Калфин

Виждали сме ги да разговарят на четири очи на пейката пред община Дупница. Тя е студент, благодарение на Калфин Иванова започна работа при областния управител Виктор Янев.

На Кирил Калфин ли дължи този скок в кариерата си чак до София? На какъв конкурс се яви и как го издържа? Току-така ли се влиза в системата на МВР?”, питат се съпартийците на Иванова и чиновниците в областната администрация, които звъняха един през друг в редакцията.

Ива на всеки празник вее герберско байраче из площадите на Дупница и Кюстендил. През последната седмица тя е била на стаж в съда в Кюстендил, поради което е отсъствала от работа. Този понеделник е бил пръв работен ден в областната администрация за нея след отпуска, най-вероятно и последен.

Веднага се свързахме с нея, за да честитим новия пост и да поставим въпросите, които вълнуват всичките й съпартийци.

„Няма такова нещо, няма да отивам на работа в МВР”, сопна се Ива.

От младежката организация на ГЕРБ-Кюстендил обаче съобщиха, че Ива Иванова от Дупница е подала заявление за напускане на ГЕРБ с мотива „във връзка с постъпване на работа към МВР, моля прекратете членството ми.”