Синът на ОбС шефката в Кюстендил Михаела Крумова – Даниел, дойде на бала си с черно ауди, иска да учи в Холандия

Семейство Крумови

Председателят на ОбС-Кюстендил Михаела Крумова и съпругът й Крум Крумов, който е прокурор в Районна прокуратура, изпратиха сина им Даниел като абитуриент. Облечен в стилен черен костюм, с виолетов елек и папийонка, завършващият информатика в Природоматематическата гимназия събра погледите на зяпачите.

Даниел пристигна с две дами на бала си.

Даниел пристигна на бала си с черно ауди и цели две дами – 12-годишната му сестричка Доротея и чаровната Ния. Михаела Крумова бе избрала за празника черна рокля. “Костюма Дани си го избра сам. Хареса си го в един магазин, премери го, стана му и ги купихме. Не е имал някакви по-особени изисквания и претенция. Изобщо нямаше каквито и да е притеснения около бала”, сподели неговият баща.

Отличникът от Випуск 2018 на ПМГ е подал документи в няколко български и чужди висши учебни заведения, където може да учи за IT специалист. Сред избраните университети са СУ и Техническият, както и такива в Холандия, Дания и Англия, за които вече е подал нужните документи. Най-голямото му желание обаче е да продължи образованието си в университет в Айндховен, Холандия.

Заедно със съучениците си от 12-и “а” клас с класен ръководител Емилия Пипонова озариха с красивите си тоалети пространството на Гаровия площад и дълго броиха от 1 до 12, преди да се отправят към ресторанта, където се забавляваха до зори.