Д-р Богдан Иванов гори мазнини с мед, Здравка Харалампиева от Кюстендил: С 4 дози успях да сваля 30 килограма

Скачкова от Съединение: С тази храна намалих теглото си от 138 кг на 62 кг, отново станах стройна

Д-р Богдан Иванов стопява тлъстинки и излишни килограми с билков мед. Той е създател на хранителната добавка “Боержил”, която действа благотворно върху целия организъм, като го укрепва и очиства. Той е учил медицина и инженерство. Работил е в Русия, където се среща с тамошни природолечители. От Русия на свои разноски пътува до Индия, за да се запознае с индийската народна медицина. „Щастлив съм, че с помощта на пчелите и билките помагам на хората и това е станало мое призвание, на което изцяло съм се отдал“, призна д-р Иванов.

Една от доволните дами, ползвала „Боержил”, е г-жа Скачкова от гр. Съединение. Ето какво споделя тя за хранителната добавка с мед: „С тази храна намалих теглото си от 138 кг на 62 кг. Отново станах стройна и красива жена!“

Здравка Харалампиева от Кюстендил също споделя своята история: „Правих опити с всякакви рекламирани продукти, но без резултат. От интернет научих за продукта БОЕРЖИЛ. Поръчах го и с 4 дози успях да сваля 30 килограма. Задържам килограмите си цяла година. Чувствам се превъзходно и благодаря на късмета си, че открих „Боержил”.

Жана от Перник също се чувства чудесно. Тя разказа: „Първоначално бях скептична, но след 14 дни не можех да повярвам, че кантарът ми показва тези килограми. Реших, че е повреден и се премерих на друг, но и той даваше същите показания. Мечтите ми се сбъднаха най-накрая. Горещо препоръчвам „Боержил” на всички, които имат проблеми с теглото, както имах и аз”.

Снимките

Д-р Богдан Иванов

Скачкова от Съединение се отърва от излишните килограми.

Телефон за връзка с д-р Богдан Иванов – 0895 74 42 78