Ромският лидер и музикант Альо Ангелов празнува рожден ден в Петрич, Италия, Англия и Испания, вдига тостове с бизнесмена М. Минев

Съпругата ми Гюлка е в Италия и тя се включи на живо за празника с гайди, още не съм разопаковал подаръците, призна рожденикът

 

Ромският лидер на Петрич и музикант Альо Ангелов празнува рожден ден на голяма трапеза в южния град, като празненството се разля в Италия, Испания и Англия.

Тостове за здравето на Альо вдигаха бизнесменът Марио Минев и роднините на рожденика. На масата му се веселиха сестрите Емилия и Димитрина, която блестеше с огромен златен пръстен, брат му, вуйчото Кирил, чаровната Светла.

Ангелов призна, че не е отворил нито един от подаръците за рождения си ден все още. „Празнувах в тесен семеен кръг. Нежната ми половинка Гюлка Ангелова е в Италия и тази година бяхме разделени за празника, но благодарение на телефоните я включихме и така рожденият ми ден стигна и до Италия. Гюлка празнува там моя рожден ден с приятелското  ни семейство на Петър Стоянов, имаше и гайда. В празника се включиха синът ми Кирил от Англия и средната ми сестра от Испания. Утре пък е рожденият ден на голямата ми внучка Вероника. Поканили сме около 20 деца и ще вдигаме детско парти”, разказа за празника си Альо.