Страшно! Арестуваха 58-год. Стойчо за блудство със 7-годишно момиче в Петрич

Снимка: Архив

Петричките полицаи арестуваха 58-годишен мъж за непристойни действия към 7-годишно момиче. Това разказаха живеещи на улица „Георги Бенковски“, където се е случил  инцидента. Хората са в шок и потрес. Инцидентът станал на около 14.30 часа и за него сигнализирали с жалба в РУ-Петрич родителните на пострадалото дете. Близките му родственици разбрали едва след като момиченцето се прибрало в къщи разплакано и разказало за случая. В жалбата си родителите поискали съдействие от полицията, която в същия ден е задържала 58-годишен мъж на име Стойчо. Той  е задържан с полицейска заповед до 24 часа. Според близки до разследването, по време на разпита детето признало, че дядото на приятелката й, с която играели в двора на къщата му на ул.“Г. Бенковски“ я завел в стая ,където е разсъблечена. В продължение на минути мъжът извършвал блудствени действия. Срещу петричанинът е образувано досъдебно производство, като е уведомена Районна прокуратура.

Венко Стефанов

Напрежение на улица „Георги Бенковски“ в Петрич. Страх от вендета парализира роднините на 58-годишния Ст. А., който осъществил блудствени действия със 7-годишно дете. Жалбата е от пастрока на момиченцето, който вдигнал на крак полицейското управление в града, съобщава „Струма.ком“.

Около 14.30 часа вчера 7-годишната А. се прибрала у дома си разплакана и разказала на майка си, че дядото на приятелката й, с която си играели в двора им, я подмамил в една стая, уж за да и даде бонбони, разсъблякъл я, галил я и я целувал по тялото. Незабавно родителите й подали жалба в полицията и блудникът е арестуван.