Кметът Илиев раздаде дипломите на абитуриенти в Ихтиман, заръча им: Дано се върнете в родния град, винаги отстоявайте достойнството си

Кметът на Община Ихтиман  Калоян Илиев лично връчи дипломите за завършено средно образование на абитуриентите от СУ „Христо Ботев“, поздравявайки ги за постигнатите резултати на матурите и успешното завършване на тяхното обучение.

Той поясни, че завършват един много важен етап от живота си, че това което са постигнали до тук никак не е малко и би трябвало да следват мечтите си, защото продължават напред и им предстоят много прекрасни моменти.

След като раздаде диплома на всеки един от зрелостниците, в обръщението си към младите хора кметът заяви, че се надява след като се насочат към конкретна насока и завършат висшето си образование, да се завърнат отново в родния град Ихтиман, където да създадат семейства и да се развиват професионално и кариерно. В приветствията си към абитуриентите  Илиев подчерта, че човек трябва да не спира да се учи, да бъде позитивен във всичките си действия и винаги да отстоява достойнството си. Пожела на всички здраве и успехи за да се справят с предизвикателствата, които им предстоят оттук нататък.