Десислава Атанасова разкри колко пъти Нинова е била в парламента

Припомням на Нинова, че е била председател на социалната комисия, какво е направила за тези хора с увреждания. Аз и Менда Стоянова идвахме да гласуваме актуализацията на НЗОК във време на почивка. Не можете да ме обвините във ваканцуваме. Това заяви народният представител от ГЕРБ Десислава Атанасова от парламентарната трибуна.

 “Аз лично не съм равнодушна, не само защото съм майка, към болката на майките отвън. Към болката на тези, които не са отвън, а са си вкъщи, защото не могат да оставят децата си”, каза още тя.

 “Говорих с човек претърпял инцидент 2004 г., той ме спря, и аз го изслушах. Людмил Недев успя да говори с мен защото не съм се скрила зад тъмни стъкла на служебна кола, защото вървя по улиците. До този момент вие намерихте ли време да говорите с пострадалия Недев. Лично ще ви подкрепя в това да работим през август, ако вие ми декларирате и гарантирате, че когато се обсъжда Закона за хората с увреждания ще бъдете в залата от начало на край”, допълни народният представител.

“При 89 гласувания, Нинова е присъствала на 3 от тях. Оказва се, че 1 месец не сте била в пленарна зала. Да борим броя на адекватните решения. Очаквам го от вас като лидер на столетница”, завърши Атанасова.