Иван Дяков изнесе суперконцерт в Боровец, готвачи си обявиха кулинарен дуел, любители на колоезденето пробваха модерни колела

„Магията на Рила“ и байк събитието TEST THE BEST разтърсиха приятно курорта

Ежегодният фолклорен фестивал „Магията на Рила“ и байк събитието TEST THE BEST разтърсиха с емоции и ритми Боровец този уикенд.

Дъждът в събота не можа да уплаши талантливите танцови и певчески състави от цялата страна, които премериха сили в конкурсната програма със сценично разработени, автентични и балкански фолклорни танци и вълнуващи народни песни. На обяд гостите станаха свидетели на един впечатляващ и много вкусен кулинарен дуел между топ готвачите на хотел „Рила“ и ресторант „Виктория“. В следобедните часове, заедно с така очакваното слънце, музиката и танците на мегдана при стария център в Боровец продължиха с пълна сила. Вечерната програма продължи с концерт на Иван Дяков, последван от нестинарски танци за финал на деня. Паралелно  през деня, всички любители на планинското колоездене имаха възможността да тестват най-новите модели на колела SPECIALIZED по време на първия ден от събитието TEST THE BEST. Пред хотел “Рила”, всички ентусиасти можаха да изпробват различни модели и размери и да усетят колелата в реална обстановка.

В неделя „Магията на Рила“ продължава с музикална и танцова програма от 10:00ч. и традиционния конкурс „Магична питка“. За здраве и берекет, съборът завърши с вкусна курбан чорба.

TEST THE BEST  очаква всички запалени карачи и с много музика и байк емоции пред хотел “Рила”.