Сашка Васева се влюби в сребърни пантофки за 70 лв., майката на дупнишкия бизнесмен Крум Бицов – Венета: Истинска пепеляшка си, Сашке

Сашка Васева се влюби в сребърните обувчици  

Певицата предизвика фурор на Минчовия площад, напазарува си в магазини „Стил”

Шивачката Василка: Бях приятелка на майка й, дано Бог й помогне да си върне зрението

Дупнишката мадона Сашка Васева взриви Дупница с футуристична визия. Певицата се появи на Минчовия площад и моментално прикова погледите към себе си. Сашка влезе да си напазарува в магазини „Стил” на Крум Бицов, а клиентите като заковани не сваляха очи от атрактивната дама.

Тя се  премени като пепеляшка в сребърни обувки. Изпълнителката на „Левовете в марки” буквално се влюби в сребърните пантофки за около 70 лв. и се нагледа на сребърна чанта, за да си ги направи комплект. „Истинска пепеляшка си Сашке”, възкликна майката на Крум Бицов – Венета Бицова, която призна, че е голяма почитателка на Сашка.

Заради здравословни проблеми свързани със загубата на зрение, Сашка се появава много рядко на публични места, особено в Дупница, където всички се захласват и не могат да свалят очи от нея. Сашка се прибра на Ресилово с такси, в момента не кара автомобил.

Шивачката Василка, приятелка на майка й и други почитателки на Сашка споделиха: „Дано Бог ти помогне да си върнеш зрението”.