Общинският съветник Кирил Ханджийски от Сандански, който е треньор на клуб BE REAL отпразнува 38-мият си рожден ден със семейството си. През уикенда той почерпи и приятелите си. Единственото, което си пожелавам е да бъда здрав. Влюбен съм в спорта, обичам работа си, тренирам деца, те ме зареждат с невероятна сила и енергия, чувствам се прекрасно да работя тази професия. Да си треньор е едно приключение, носи разнообразни емоции и моменти. Това също така е едно предизвикателство, тъй като се сблъскваш с неподозирани ситуации. Да идваш с желание и силна мотивация е огромен плюс, за да можеш да се справяш ежедневно с трудностите през деня и да се прибираш вкъщи удовлетворен от постигнатото. Това ме поддържа жив, зарежда ме с енергия и ентусиазъм и ме прави горд  и щастлив треньор. Децата, които тренирам, са като част от семейството ми. „- каза Кирил Ханджийски. След 20 години на тепиха Кирил Ханджийски, приключи миналата седмица състезателната си дейност. Остава треньор.

Той спечели бронзов медал спечели държавното лично-отборно първенство по борба на 17 юни, свободен стил в Ловеч. Това беше последното му състезание, тъй като се сбогува с тепиха след награждаването.

Ето и интервю с Ханджийски пред  сайта Сандански 1:

Кирил Ханджийски – Гулит, приключи вчера състезателната си дейност

След 20 години на тепиха Кирил Ханджийски – Гулит, приключи вчера състезателната си дейност. Остава треньор. "Благословен съм, че работя с деца, живея като дете".

Публикувахте от Sandanski1.com в Понеделник, 18 юни 2018 г.

 

Кирил Ханджийски, обяви по време на Коледния благотворителен бал на Ротариклуб Сандански, че клубът се включва в инициативата за лечението на 9-годишния Александър Мутафчиев, от Сандански. Всеки може да закупи календара на BE REAL за 2016 г. срещу сума, която избере сам. Събраните средства ще бъдат дарени за лечението на Александър.

Please follow and like us: