Две международни проверки с мексиканци и сърби играят футболистите на “Велбъжд” в рамките на три дни  

ФК "Велбъжд"

Кюстендилският тим загуби от „Марек“ първата си контрола с 2:4, разписаха се новопривлечените Михаил Иванов и Деян Владимиров

Отборът на “Велбъжд” загуби първата си контрола от подготовката за новото първенство в Югозападната Трета лига, след като на стадиона в Бобошево отстъпи пред “Марек” с 2:4. Две попадения за победата на дупничани отбеляза Росен Йорданов, а по един път се разписаха Димитър Владимиров и Иван Иванов.

За “Велбъжд” точни бяха двама от новопривлечените футболисти, защитникът Михаил Иванов и Деян Владимиров, който играе като ляв халф.

“Второто полувреме играхме по- успешно. Градим състав в последния момент. Част от футболистите ни, които работят в София, не успяха да дойдат за мача”, сподели старши треньорът Анатоли Бачовски.

Футболистите на “Велбъжд” ще изиграят две международни проверки в рамките на три дни. Късно вчера на стадион “Странджа” кюстендилският тим проведе спаринг с отбора на мексиканската мениджърска агенция “Фут Бико”, а в събота ще гостува за контрола на “Младост” в Босилеград.

Стана ясно още, че от кюстендилския клуб няма да искат отлагане на срещите от първите кръгове в Югозападната Трета лига, въпреки късно започналата подготовка. Така кюстендилският отбор посреща на 11 август “Пирин” (Разлог) на стадион “Осогово”, а на 8 август ще картотекира и играчите, на които ще се разчита, след завръщането в групата.