Кметът Красимир Герчев преряза лентата на ремонтираното Хирургично отделение на МБАЛ-Разлог. От общината отбелязаха, че това отделение е едно от доказалите се през годините като ефективно и най-добре работещите в областта. Базата на отделението е основно ремонтирана, със средства от общината. Тази поредна инвестиция затвърждава политиката на общината за развитие и обновяване на лечебното заведение.
В плановете са залегнали и модернизация на другите отделения за по-висок стандарт на обслужване на пациентите, тъй като МБАЛ-Разлог обслужва жителите и гостите както на община Разлог, така също и на съседните общини Банско, Белица и Якоруда.
В хирургичното отделение на МБАЛ-Разлог работят едни от най-добрите и висококвалифицирани лекари, трима са специалистите по обща хирургия с допълнителна квалификация, двама са с допълнителна специалност ортопедия и травматология, един е специалистът по неврохирургия. В отделението работят още трима специалисти по обща хирургия, двама анестезиолози – реаниматори.