Дани Златков-БГ Роналдо бе картотекиран в ЗС на БФС от страна на ръководството на ФК „Вихрен“. При това положение съставът на санданския тим става по-силен и се очаква на стадион „Искър“ в Самоков тази събота възпитаниците на Атанас Ласков да запишат първа победа като гости в настоящото първенство.

„Готвим се сериозно и отговорно за спечелване на нови три точки. Атанас Чепилов и Боби Хазуров почиваха първите три дни от седмицата заради леки травми. Вече всички са налице и трябва да продължим победната серия, както започнахме на старта на първенството. Отборът на „Рилски спортист“ е негостоприемен домакин, но друга алтернатива пред нас освен победа, независимо къде и срещу кого играем, нямаме. Футболистите, на които ще разчитам в този двубой, ще определя на разбора в деня на мача”, сподели Атанас Ласков – старши треньор на „Вихрен“.

Старши треньорът на „Рилски спортист“ Петър Аджов заяви, че има впечатления за качествата и играта на футболистите на „Вихрен“. „Очаква ни много тежък мач срещу един от водещите отбори в групата, в който бяха привлечени много класни и известни футболисти. Независимо от това ще излезем на терена за първа победа в настоящото първенство”.