С гол на Мариян Хаджиев „героите” надвиха „Марек” в Дупница

Отборът на „Марек”-Дупница бе победен в двубой със „Сливнишки герой”.  В 72-рата минута Веселин Иванов бе повален  в наказателното поле на домакините и главният съдия Иво Андреев отсъди дузпа в полза на „Героя”, която Мариян Хаджиев превърна в гол за 0:1.
Като цяло срещата се водеше повече от тима от Сливница. „През първото полувреме надиграхме тотално отбора на „Марек”. На два пъти Веселин Иванов изскочи сам срещу вратаря на домакините, а веднъж Кристиян Николов от 5 метра не успя да изпрати топката в мрежата. Второто полувреме беше по-равностойно. Веднъж главният съдия Иво Андреев не отсъди дузпа за поваляне на Веселин Иванов. Себил Карагьозов също не бе точен отблизо срещу вратата на домакините. „Марек” имаше само едно голово положение през първото полувреме, след като техен нападател тръгна срещу нашия вратар, но Себил Карагьозов го застигна и не му позволи да стреля. В 70-ата минута главният арбитър Иво Андреев показа втори жълт и червен картон на нашия Кристиян Николов”, сподели Петър Малинов-старши – треньор на „Сливнишки герой”.
В следващия 10-и кръг на 13 октомври отборът на „Марек” ще гостува на „Септември”-Симитли, а „Сливнишки герой” ще бъде домакин на „Рилски спортист”-Самоков.