(ВИДЕО) Юношите на „Марек” до 19 г. посрещат „Ботев” (Пловдив) в последната официална среща на стадион „Бончук” за годината 

На митичния стадион ще се играят официални мачове чак през февруари месец догодина.
  • Дрон засне красиви гледки от легендарния дупнишки стадион

Юношите на „Марек”, които участват в Елитната група до 19 години, посрещат връстниците си от „Ботев” (Пловдив) в последната си среща за годината. Дупничани се намират на предпоследното 15-о място в класирането с актив от 6 точки (2 победи и 12 загуби), докато „канарчетата” са 6-и с 26 спечелени пункта. Възпитаниците на треньора Цветан Видински ще се опитат да направят всичко възможно, за да завоюват скъпоценните три точки, които ще им помогнат да търсят оставане в Елитната група през пролетта.

„Очаква ни много труден мач. „Ботев” (Пловдив) са най-добрата детско-юношеска школа в страната и ще ни е много тежко. Дано да успеем да вземем нещо от този двубой. Ако имаме шанс да спечелим нещо от мача, е добре дошло за нас”, каза пред „Вяра” наставникът на „Марек” Цецо Видински.
Той ще може да разчита на всичките си налични състезатели, като в тима му няма нито контузени, нито наказани играчи.
Срещата е насрочена за 2 декември, неделя, от 14 часа на стадион „Бончук”. Това ще бъде и последният официален двубой, който ще се изиграе на митичното спортно съоръжение за 2018 година.
Следващите мачове ще бъдат чак през февруари месец догодина. През последната седмица на февруари юношите от Елитната група ще посрещнат „Сливен 2000”, а мъжете ще са домакини на „Вихрен” (Сандански).