Автомобили в Кюстендил осъмнаха нашарени със спрей! Возилото на Невяна Павлова било паркирано на тротоара

Колата на Невяна Павлова

Собственици на автомобили в Кюстендил останаха като попарени, след като колите им бяха надраскани с цветен спрей. За поредната вандалска проява потърпевшите алармираха в социалната мрежа. Най-малко 4 автомобила са били изрисувани с цветен спрей в различни района на областния град, а публикуването на потърпевшите автомобили отприщи масова дискусия с различни изказвания във фейсбук.

Нарисуваният джип

Една от потърпевшите е Невяна Павлова, чиято снимка на надрасканата кола събра и най-много и положителни, и отрицателни коментари, а някои дори минаха в доста груба и обидна дискусия. Младата жена успяла собственоръчно да почисти автомобила си, който бил напръскан по предната врата и капак.

„До този момент не сме подали сигнал до полицейското управление. Ако подобни безумия продължат, ние ще сигнализираме органите на реда. Не пречим на никого, още повече че потърпевшите сме в различни точки от града“, коментира Невяна Павлова, която бе доста нападната за това, че колата си е паркирала на тротоара и няма място за минаване на пешеходците. Самата тя коментира, че става дума за вандализъм, а хората я нападат без причина. И докато колата на Невяна е била на тротоара, то изрисуваният по същия начин джип е паркиран напълно по правилата, а постът, който е сложила Веселка Николова, е: “Когато платната за рисуване свършат и се прехвърлят на колите”.

Изрисувани коли има в района на Каменното корито, който се намира в центъра на областния град, както и в два от крайните квартали – „Запад“ и “Младост”.