Футболист №1на Дупница Александър Близнаков вкара гол за отбора на Асоциацията на българските футболисти

Александър Близнаков с кмета на Дупница инж. Методи Чимев
  • Евгени Гроздин от „Марек” също взе участие в мача, съставът бе воден от бившия треньор на дупничани Румен Стоянов

    Дупничанинът Александър Близнаков се понрави на специалистите с изявите си за отбора на Асоциацията на българските футболисти. Тимът на футболистите без договори е предвождан от бившия наставник на „Марек” Румен Стоянов и в момента е на лагер в Гърция. Там българските играчи победиха с категоричното 5:0 гръцкия „Вистонида” в контролна среща, провела се в град Ксанти. Участие в срещата взе и друг играч на дупнишкия клуб, а именно Евгени Гроздин.

Отборът на българските футболисти без договори

Спарингът бе част от проекта на АБФ за неангажирани играчи, който има за цел да предостави възможност на футболистите да намерят нови отбори, в които да продължат своята професионална кариера. Избраният за футболист на 2018 година в Дупница Александър Близнаков игра много силно и дори отбеляза едно от попаденията за разгромния успех.

Евгени Гроздин

С два гола за родните играчи се отчете и бившият голмайстор на „Пирин” (Разлог) и „Хебър” (Пазарджик) Александър Александров, а по един добавиха Емил Трендафилов и друг състезател, минал през „Марек” –  Николай Хаджиниколов.