6 златни отличия и сребро грабнаха кюстендилци от скокове на батут в Гърция

Отлично представяне в първото си състезание за годината направиха кюстендилските състезатели на СК по скокове на батут “Евротрамп”. Солун бе домакин на финалния кръг на 6-ото издание на Международната купа по скокове на батут AIAS THESSALONIKI 2019, а своите умения на уреда показаха малките състезатели на школата с треньори Надя Христова и Ангелина Богословова. С показаното на надпреварата те завоюваха куп призови места в почти всички категории на голям батут и ДМБ (двоен мини батут). Кюстендилските таланти спечелиха 7 медала – 6 златни и сребърен.

Със златни отличия се окичиха Ангел Китанов на голям батут и ДМБ, Симона Симеонова на голям батут, Божидара Георгиева на голям батут (до 8 години ), Георги Пангев на голям батут (11-12 години) и Михаил Шалев на голям батут. Сребро завоюва Дариан Драгомански на голям батут. Той заедно със Симона и Ангел са и най-малките състезатели на СК “Евротрамп”.

Кюстендилската група бе водена от председателя на СК “Евротрамп” и международен съдия Иво Кръстев, който сподели, че е изключително горд от победите на момчетата и момичетата.