„Пирин” (Гоце Делчев) загуби с 3:2 в Крупник след слаба игра

Футболистите на „Пирин” (Гоце Делчев)

Футболистите на „Пирин” (Гоце Делчев) загубиха двубоя срещу „Левски” (Крупник) от първенството на областната 4-та дивизия. Очакваше се пореден успех на гостите, но това не стана поради слабата им и безлична игра, категорични са футболни спецове. В 12-ата минута главният съдия Благой Манов отсъди дузпа в полза на гостите за спъване на Стефан Терзиев в наказателното поле. Борис Боянчев превърна отсъждането в гол за 0:1. Радостта на гостите обаче бе кратка.
В 17-ата минута след центриране отдясно в наказателното поле на гостите Божидар Божилов остана непокрит и с крак отблизо изпрати топката в мрежата на Коста Янев за 1:1.

Футболистите на „Пирин” продължаваха да играят учудващо слабо и безлично, като в същия момент от „Левски” търсеха всякакъв начин за победа в двубоя. В 43-тата минута Ивайло Спасов от домакините се възползва от груба грешка на защитата на гостуващия тим и изпрати топката за втори път в мрежата на Коста Янев за 2:1.
През втората част на срещата футболистите на „Пирин” (Гоце Делчев) продължиха да играят без нужното раздаване на терена и това даде своя негативен резултат. В 64-тата минута Ивайло Спасов след самостоятелна атака от центъра на терена преодоля играчи на „Пирин” и сам срещу Коста Янев направи резултата класически за 3:1. Две минути по-късно след центриране от фаул на Тодор Шабанов Стефан Терзиев с глава успя да намали на 3:2. В 77-ата минута главният съдия Благой Манов, който ръководи мача на равнище, показа втори жълт и червен картон на футболист от „Левски” и домакините доиграха срещата с човек по-малко. За жалост и това нещо не се използва от футболистите на „Пирин” (Гоце Делчев). Този мач изгледа и изпълнителният директор на „Перун” (Кресна) Марин Златков.