Почивката на звездите: Вижте как известни личности се наслаждават на своето синьо лято

Райна опита екзотичен коктейл.
  • Райна от Сандански пи коктейл от кокосов орех на Малдивите

 

Лятото е в разгара си и всеки се е впуснал в преследването на своята мечтана ваканция. Изключение не правят и знаменитостите, които споделят всяка своя летна стъпка с почитателите си в социалните мрежи. Как звездите се наслаждават на почивката си – вижте:

Райна прави упражнения с помощта на палма на Малдивите.

Певицата Райна Терзийска от Сандански има слабост към екзотичните дестинации. Своето синьо лято тя сподели с любимия си мъж Валери Тюлеков на Малдивите. От фотоалбума на Райна си личи колко лежерно и прекрасно прекарва тя почивните си дни. Чаровната певица опита коктейл от кокосов орех, потопи се в безкрайния лазур на лагуната, дори намери време на спортува и да демонстрира доста интересни упражнения върху палма.

Семейство Петканови направиха първи плаж на синчето си.
Алекс е в невероятна форма

Независимо какво се случва в личния живот на певицата със сапаревобанска жилка – Теодора Андреева-Андреа – тя знае как да почива пълноценно и как ефектно да запечатва тези моменти. От споделените с феновете снимки става ясно, че Андреа е избрала Кипър за почивка, откъдето си направи поредната провокативна фотосесия.

Семейството на Антония Петрова се радва на природата.

В началото на лятото Антония Петрова от Перник възхити почитателите си с невероятен поход. Тя, съпругът й и новороденото им бебенце изкачиха връх Вихрен. Почитатели, планинари и любители на природата възнаградиха семейството с аплодисменти за смелия избор за отдих сред природата.

Амбициозният модел от Благоевград Александра Богданска-Петканова също направи първа почивка със своя малък син Габриел. Със съпруга й Даниел изненадаха бебето си с първи плаж и семейно се наслаждаваха на слънчеви лъчи и прохладен басейн.

Андреа избра Кипър за летен отдих.

Моделът и рекламно лице на редица козметични и модни брандове – Велина Узунова от Сандански, отново избра любимата Москва. Тя редовно пътува до там, но всъщност още от рано откри летния сезон.

Велина Узунова от Сандански