„Марек” вече официално има собствен автобус

  • Футболистите от Дупница получиха 4 от дължимите им 6 премии от миналия сезон

„Марек” успя да разреши най-големия си проблем броени дни преди началото на новия сезон в Югозападната трета лига. Дупничани вече разполагат със свой собствен автобус и няма да им се налага да пътуват за гостуванията си с автомобили.

Дупничани имаха поводи за радост в последните дни.

Рейсът е този, който бе ползван от клуба досега и е брандиран с името и емблемата на „Марек”. Както е известно, той бе собственост на президента в оставка Борис Паризов, който реши да си го вземе, след като обяви, че напуска стадион „Бончук”.
Дупнишкият клуб обаче успя да намери средства и закупи возилото от бизнесмена.
„Сделката вече е факт и автобусът се води собственост на футболен клуб „Марек”. Не е на фирма или на друг човек, а си е на отбора, което е много, много важно. Също така държа да подчертая, че рейсът може да бъде ползван и от останалите спортни дружества на територията на община Дупница.

Цветан Видински е доволен, че клубът вече си има свой рейс.

Нека колегите не се притесняват да искат автобуса, когато им трябва, стига да не е зает от клуба. Все пак приоритет ще бъде мъжкият отбор на „Марек”, коментира пред „Вяра” наставникът Цветан Видински.
Той разкри, че 4 от дължимите общо 6 премии вече са изплатени на футболистите.
„Радващо е, че успяхме да изчистим по-голямата част от задълженията, които имахме към състезателите. Това се случи благодарение на общината, които дадоха парите за клуба навреме. Надявам се, че в най-скоро време ще изплатим и останалите две премии”, завърши старши треньорът на дупнишкия клуб.