Среща на чушка-пръжка си направиха 30 членове от Сдружението на хората с увреждания в Долна баня

  • Барманката на клуба Елена Кошева получи красив букет цветя и подарък за рождения си ден

 

 

30 членове на вече 15-годишния клуб на Сдружението на хората с увреждания “Венетица” в Долна баня с председател инж. Светла Стоименова си спретнаха традиционната среща на чушка-пръжка. Този път те се разходиха до близкото село Марица и се изкачиха на хълма, където наскоро местните благочестиви християни съградиха светата обител в чест на светите равноапостоли Петър и Павел.

След като поздрави всички присъстващи на празничната среща в края на лятото, председателката инж. Светла Стоименова честити и рождения ден на барманката на клуба Елена Кошева, която получи красив букет цветя и подарък. Рожденичката пък почерпи и вдигна наздравица с чаша ракия и почерпи с бонбони, баница и кекс. На трапезата на традиционната среща не липсваше лятна салата, вкусна скара и безалкохолни напитки, приготвени от членовете на клуба и от екипа на кухнята на Домашния социален патронаж, подарък от кмета на общината Владимир Джамбазов, за което всички благодариха.

След обяда и следобедните раздумки жените и мъжете си попяха на воля в прохладата на буковата средногорска гора.

Щастливи и доволни, празнуващите се върнаха в родната Долна баня с автобуса на Славчо Дамянов, пожелавайки си здраве и по-щастливи дни и доскорошни срещи и екскурзии.