„Изтребител” вкара 8 гола на „Градешница” в Ново Делчево

Рубриката „Гол след гол” наблюдаваха зрителите на мача между „Изтребител” и ФК „Градешница” от Долна Градешница. Срещата, която е от 7-ия кръг за първенството на Областната група „Струма-1”, се игра в Ново Делчево.

Головата фиеста откри Илия Атанасов в 21-вата минута, който с директен фаул от 27-28 метра простреля вратаря на гостите за 1:0. Шест минути по-късно Мартин Пантазиев след скоростна атака по левия фланг насочи остро топката в наказателното поле на гостите и Илия Чакалов с крак отклони кълбото за 2:0. Четири минути по-късно Илия Атанасов изведе отлично Илия Чакалов в наказателното поле на гостите и последният направи резултата класически – 3:0. При този резултат футболистите на двата отбора се оттеглиха на почивка.
Второто полувреме на срещата беше още по-динамично и атаките на домакините се редяха една след друга пред противниковата врата. В 55-ата минута при контраатака на гостите защитата на „Изтребител” подходи несериозно и се стигна до инкасиране на
гол и резултатът бе намален на 1:3. От този момент до края футболистите на домакините обсадиха вратата на „Градешница” и за техния вратар не оставаше нищо друго, освен да вади топката от мрежата си. В 60-ата минута Симеон Кременлиев изведе Илия Чакалов и резултатът набъбна на 4:1. Станислав Цеков бе изведен отдясно в наказателното поле на гостите и в 63-тата минута резултатът стана 5:1.
На два пъти Атанас Колин в 66-ата и 71-вата минута направи безпомощен стража на гостите за 7:1. Осмия гол в срещата отбеляза Станислав Цеков, който бе изведен от Атанас Ставрев. „Отлично изигран мач от страна на футболистите, на които гласувах доверие в този двубой. Всички изпълниха указанията ми, имаше ред и дисциплина на терена и резултатът е налице”, сподели Атанас Балкански – старши треньор на „Изтребител”.
След мача треньорът почерпи в местно заведение. Този двубой бе изгледан от над 200 зрители, между които бе и Лиляна Гюрова -президент на клуба. Следващият мач на тима от Ново Делчево е срещу „Спортист” от с. Струма.