„Марек”: Ще направим всичко възможно, за да победим „Надежда” (Доброславци)

Дупнишкият клуб е все по-близо до дъното в класирането.





Ще продължи ли „Марек” със загубите, или най-накрая ще зарадва феновете си с победа? Тимът от Дупница вече е все по-близо до дъното на Югозападната трета лига, след като загуби и срещу директен съперник за оставане в групата като „Балкан” (Ботевград), и то у дома.
 Сега Росен Йорданов и компания гостуват на друг отбор със скромен актив – „Надежда” (Доброславци). Лошото за марекчани е, че те имат една-единствена точка далеч от Дупница през сезона, дошла след 3:3 в Етрополе срещу местния „Чавдар” още в първия кръг. След това дупничани загубиха всичките си визити – 1:5 от „Банско” в курортния град, 0:1 от „Ботев” в Ихтиман, 1:7 от „Миньор” в Перник, 1:4 от „Оборище” в Панагюрище и 0:2 от „Беласица” в Петрич.
„Ще направим всичко възможно, за да победим „Надежда” (Доброславци), нямаме друг избор. Не влязохме добре при загубата от „Балкан”, но за следващия мач трябва да сме далеч по-подготвени”, коментира старши треньорът на „Марек” Цветан Видински.
 Добрата новина за тима от Дупница е завръщането на един от основните футболисти – крилото Димитър Владимиров. Той пропусна загубата с 0:1 от „Балкан” (Ботевград) в сряда, тъй като изтърпяваше наказание заради червения си картон, получен срещу „Беласица”. Централният защитник Антонио Арсов, който се възстановява след операция, със сигурност отпада от състава. Неговият колега в защита Иван Влахов пък остава под въпрос за гостуването в Доброславци.
 Срещата е на 9 ноември, събота, от 14 часа.