Дупница приема турнир от Елитната Висша лига по тенис на маса за мъже

Дупнишките тенисисти ще се стремят към поредното си страхотно представяне.

Дупница ще бъде домакин на кръг от Елитната Висша лига по тенис на маса за мъже. В местната Спортна зала на 23 и 24 ноември участие ще вземат 8-те най-добри отбора в България при мъжете. Домакин на събитието е СКТМ „Марек-Дигеста”, който е миналогодишният шампион на България. Дупнишкият клуб е с подмладен отбор, но въпреки това започна отлично защитата на титлата си. Юношите Радослав Котев, Божин Ангелов и Христо Христев са част от отбора, водени от държавния шампион и национален състезател Петьо Кръстев. В първия кръг, който се проведе преди 3 седмици в град Варна, възпитаниците на Любомир Ганчев записаха впечатляващите 4 победи. Те се наложиха над отборите на „Металик” (Перник), „Стоянстрой” (Пловдив), „Роко” (Шумен) и „Чоо” (Пловдив).
Пред местната публика този уикенд дупничани ще се изправят срещу                                                                   отборите на „Комфорт” (Варна), „Боровец” (Горна Оряховица) и „Дунав” (Русе).
„Момчетата ще имат нужда от вашата подкрепа. Зрелището е гарантирано, а емоциите сигурни! Начало на турнира е 23 ноември от 14,30 часа. Входът е свободен. Заповядайте!”, заявиха от ръководството на „Марек-Дигеста”.