Бившата жена на Златистия – Филка, полегна като Клеопатра на сапаревобански плаж, компания в шатрата й прави бутиково кутре

Най-новите екстри на минералния комплекс „Плажъ” в Сапарева баня са на цени от 40 лв., разширеният бар предлага богата гама разхладителни напитки и сладоледи за разгорещените натури

 

Бившата съпруга на Злати Златев – Филка Мантаркова, се скри от адската жега в Дупнишко сред прохладата на сапаревобански плаж.

Бившата на Златистия се разположи царствено в една от шатрите на „Плажъ” в Сапарева баня. Филка демонстрира стройна фигура и изглежда, че на сто процента се наслаждава на плажния си релакс. Компания в шатрата й правеше бутиково кученце.  

Новите шатри на „Плажъ” в Сапарева баня за нула време се превърнаха в едни от най-предпочитаните местенца в минералния комплекс. Те са не само удобни и романтични, но изключително модерни. Новата атракция е на разположение срещу 40 лв. 

В шатрите плажуващите може да се почувстват като истински звезди. На обновения бар пък разгорещените туристи могат да се освежат с разхладителни напитки, фрапета, кафета, екзотични коктейли. Любителите на сладоледа със сигурност ще останат затруднени в избора си на вкусове, които се предлагат в джелатерията. Спокойствието на почиващите е гарантирано от квалифицирани спасители. Комплексът разполага с джакузи, басейн с лечебна минерална вода, както и с басейн с чудесна екстра – масаж с водна струя.