Бизнесменът Владимир Василев е новият президент на Ротари клуб – Самоков

Собственикът на една от големите местни фирми, свързани с търговията с картофи – Владимир Василев, е новият президент на Ротари клуб – Самоков. В навечерието на 2 юли се състоя традиционната церемония за смяна на огърлиците на президентите на клуба.

Василев наследява поста от адвокат Екатерина Вададжийска, която му пожела успешен мандат. Доайенът на РК Самоков Райко Масларски връчи огърлицата на Владимир Василев и да му пожелае ползотворни инициативи през 2022/2023 г.

“Доброволно отдавам своето време и умения, за да служа на общността, в която членувам. Силно вярвам, че по време на моето председателство ще бъдат финализирани мащабни проекти и важни инициативи за Самоков. Надявам се да бъда полезен и да служа достойно на Ротари клуб Самоков!”, сподели Василев в своята реч.

Новият секретар на РК Самоков е Христина Бърдарска, която поема щафетата за оперативна и организационната дейност на клуба.

Ротари клуб Самоков обединява повече от 30 личности във всички сфери на бизнеса и културата в района, които декларират, че служат безкористно за своята общност.