Вандали помляха тоалетната в парк „Рила” в Дупница

Неизвестни извършители поломиха мъжката тоалетна в дупнишксия парк „Рила”. Тя се намира в близост до дискотеката, но след вандалщината ще се наложи да бъде ремонтирана. От персонала на Парк “Рила” в неделя сутринта установили пълното унищожение на мивките и веднага е подаден сигнал към полицията. На място са се отзовали от органите на реда, които са започнали действия по установяване на гамените. В тоалетните няма камери, тъй като не е позволено по закона.

Това е пореден случай на унищожаване в Парк “Рила”, след като преди 2 седмици непълнолетни поломиха тоалетната в района на барбекю-зоната и част от обшивката на едно от сепаретата. Кметът инж. Методи Чимев издаде заповед, с която забрани ползването им от непълнолетни без придружител и от тогава служители на община Дупница следят за изпълнението след 22,05 часа, като при установяване на неизпълнението веднага ще бъдат викани полицаи за последващи действия.

От община Дупница сигнализираха официално с писмо и за този случай Районна прокуратура-Дупница и началника на РУ Борислав Динев./zadupnitsa.com