Вицешампионът по борба Кирил Милов от Дупница се сгоди за Александрина Кючукова

Световният вицешампион по борба Кирил Милов от Дупница се сгоди навръх Коледа за красивата си приятелка Александрина Кючукова. За щастливото събитие ни разказа Александър Кючуков – дядото на Александрина, който е бивш футболист в „Марек” /Дупница/. „Нашата най-голяма футболна фамилия в България се увеличи, и то с още един голям спортист. На 25 декември моята внучка Александрина се сгоди за сребърния медалист от световното първенство по борба Кирил Милов. Двамата са заедно от няколко години, но сега направиха годеж. Много съм щастлив и искам да ги изненадам с публикацията за годежа, затова потърсих в. „Вяра”, каза 71-годишният Александър Кючуков. Бившият играч на „Марек” обясни, че внучката му, която от миналата година е магистър по фармация от Медицинския университет в София и работи като аптекарка в района, и избраникът й ще живеят в Дупница.

Александър Кючуков припомни, че той и неговият брат Емил Кючуков – също известен футболист в миналото, са синове на футболиста Янко Кючуков. Александрина е дъщеря на легендарния футболист Анжело Кючуков, а нейният брат Анжело също е професионален футболист и в момента играе в „Миньор” /Перник/.

Припомняме, че голямото постижение на Кирил Милов на тепиха е отпреди 2 години в Будапеща. Там спечели първия медал за България от шампионат на планетата в класическата борба от 2013 г. насам. През януари 2021 г. Кирил ще навърши 24 години.